Blog Listem

12 Mart 2014 Çarşamba

Yemek Şöleni Yarışması

Merhaba,

Her yıl düzenlenen ve bu yıl 9 Mart 2014 Pazar günü yapılan Yemek Şöleni Yarışmasında finalist olarak yer almak çok gurur vericiydi.

Sanırım İzmir'den katılan tek yarışmacı bendim,09:00'da otelde olmamız gerektiği için sabah 07:00 uçağı ile yola çıktım.Otele vardığımda diğer yarışmacı arkadaşlar gibi bende de tatlı bir heyecan vardı.Organizasyon yetkilileri bizleri güler yüzlü ve sempatik tavırları ile oldukça rahatlattılar.Otelin mutfağına girerek yemeklerimizin ön hazırlıklarını yapmaya başladık.Mutfakta öylesine sıcak ve yardımsever bir hava hakimdi ki görenler bizi yarışmacı değil de aynı amaç için çalışan bir ekip zannedebilirdi.Herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olmaya çalıştı.Ve sonuçta tabi ki dostluk kazandı.

Şen Piliç'in harika tavuk etleriyle lezzetlenen yemeklerimizin hepsi birbirinden güzel ve özeldi,hepsinde emek ve özveri vardı.Binlerce tarif arasından seçilip organizasyonda yer almak bile kazanmakla eşdeğerdi hepimiz için.

Yarışma anı geldiğinde tek tek sahneye çıkarak kendimizi ve yemeklerimizi tanıttık.Değerli jüri üyelerimiz yemeklerimizin tadına bakarak puanlama yaptılar ve yarışmanın birincisi sevgili Ayşegül Hanım'ın anneannesine ait olan bir tarif oldu.Kendisini buradan tekrar kutluyorum.

Diğer bütün arkadaşlarımın yemekleri olağanüstü güzellikteydi.

Benim yemeğim de fena değildi diyebilirim,tarifini paylaşacağım ama öncelikle bu güzel yarışmadan çok özel fotoğraflar paylaşmak istiyorum izninizle.

Yemek Şöleni hepimizde çok güzel anılar ve dostluklar bıraktı, yarışma düzenleyicilerine ve görev alan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Sevgilerimle...

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder